Weworkz verovert positie op uitzendmarkt

16 apr 2022 | In The Picture

WE ARE DIFFERENT

AND WE ARE PROUD

PROUD TO BE OURSELVES

WE WANT YOU TO BE PROUD

THERE IS ONLY ONE WEWORKZ

WE ARE

 

 

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om ons aan jullie voor te stellen. Maar voordat wij dit doen willen wij even stil staan bij onze verbinding met Michel welke niet eens zo ver terug gaat. Medio 2021 hebben wij Michel leren kennen in Frame 21, een bedrijfsverzamelgebouw, waar hij destijds manager was. Zijn klanthousiasme, persoonlijke benadering en het anderz doen dan anderen sprak ons erg aan. Het DNA dat ook van toepassing is op WEworkz. Het juiste gevoel en persoonlijke klik was er vanaf dag 1. Michel dank voor deze vriendschap en het openen van jouw netwerk. Voor ons ben je een inspirator !!!

 Wie of wat is Weworkz en wie zijn de gezichten achter WEWORKZ.

 Weworkz is een jonge speler op de flexibele arbeidsmarkt echter met een bak vol ervaring. Wie werkt met Weworkz weet dat wij enthousiast, energiek, open, betrokken, betrouwbaar en enorm gedreven zijn. Morgen doen we het beter dan vandaag. Door te ondernemen met lef en door in de praktijk te blijven leren en te ontwikkelen.

Geheel vernieuwend, fris, eigentijds en trots. Trots dat we anders zijn en de traditionele kijk op de uitzendbranche willen doorbreken en gewoon doen. Of zoals men pleegt te zeggen “niet lullen maar poetsen’.

Beetje eigenwijs maar wij gaan tegen de stroom in. Wij weten namelijk uit ervaring dat jij niet weer zit te wachten op “verkooppraatjes “ maar dat jij het gevoel moet krijgen dat je op strategisch niveau met de juiste partij te maken hebt.

Wij luisteren en investeren, samen en we doen dat met heel veel plezier. Wij bieden ondersteuning op elk niveau in jouw onderneming.

 

KLANTEN WILLEN NIET PRATEN MET VERKOPERS

MAAR WEL MET GOEDE ADVISEURS

 

Ik ben Carlo Laros, algemeen directeur bij Weworkz. Na bijna 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche, in loondienst, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Niet he-le-maal nieuw maar wel helemaal voor mijzelf.

Bourgondisch ingesteld met de nodige relativerende humor en levensgenieter pur sang in zowel privésfeer als werkomgeving. Gedreven en met passie voor het leven tracht ik elke dag het beste uit mensen en uit de business te halen door oprechte interesse en persoonlijk contact met daarbij werkend naar win-win situaties en doelstellingen.

Mijn doelstelling ? Die van U behalen !!

Ik ben Dominique Laros, Operationeel directeur bij Weworkz.

Na heel wat ervaring op te hebben gedaan in de logistieke sector en in de uitzendwereld was het ook voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen met Carlo ben ik dit avontuur aangegaan. Wel even twee keer nadenkend voordat je samen het ondernemerschap instapt als familie. Maar nu kan ik wel zeggen de beste keuze die we hadden kunnen maken. Mijn werkgebied ligt vooral op het operationele vlak, daar waar ook mijn passie ligt. Voldoening en plezier halen in alles wat je doet. Met respect, steeds willen leren hoe we gezamenlijk zaken anders kunnen doen. Mensen positief verrassen en hun verwachtingen overtreffen. Dat zijn voor mij de grondbeginselen voor een langdurige samenwerking.

AT WEWORKZ WE DON’T CLOSE SALES BUT WE OPEN RELATIONSHIPS

Geen personeel te vinden !

Een uitspraak die je vaak hoort de laatste tijd. Herkenbaar ? Eerlijk gezegd vinden wij  dat we SAMEN wat harder moeten zoeken. Denkend in oplossingen en niet in problemen. Hoe ? Heb je enkele minuutjes dan vertellen wij je dit graag maar wij zijn ook erg benieuwd naar jouw verhaal. Laten we binnenkort eens bellen.

PRICE IS WHAT YOU PAY  :  VALUE IS WHAT YOU GET

WEWORKZ , Borchwerf 25, 4704 RG Roosendaal , E: info@weworkz.nl , M: 06-57754053