Adverteren op deze website?

 

Wil je adverteren op MM21 – één van de algehele Marketing sites van Nederland. Advertorials, banners en ons vaste item In the Picture; we staan er voor open. Goed voor de dag komen in de Carlounge interviews, vraag naar de mogelijkheden. Hieronder alvast wat extra informatie over ons platform.

Bezoekcijfers

Over bezoekcijfers wordt vaak moeilijk gedaan, maar dat doen we niet. We zijn groeiende en gemiddeld halen we op dit moment (2022), ruim 20k -50k sessies per maand. Het aantal pageviews ligt uiteraard nog hoger: 100.000+ p/maand.

Doelgroep

Het is verleidelijk om te denken dat jouw dienst of product bij iedereen aansluit. Toch is het bereiken van de juiste (niche) doelgroep een belangrijk onderdeel van jouw marketingstrategie en bedrijfsvoering. Helaas is er geen vaste blauwdruk beschikbaar die bij jouw bedrijf past, het vinden van de ideale klant kost dus tijd. Besteed je die tijd nuttig? Dan is dit het dubbel en dwars waard en zal je conversie zien stijgen.

 

Mediatarieven per 1 januari 2022

 

Video

595,00 per week
Items gerelateerd, gedurende 1 week topvideo op de homepage, daarna 1 jaar lang op de speciale videopagina op basis van binnenkomst.

Banners

A. 1 kolom banner op de homepage
Voor 750,– per maand, 7 dagen per week.

B. Preferred Client banner
Voor 599,– per maand, 7 dagen per week.

C. Header bovenaan gehele website
Voor 250,– per week steeds 20 sec zichtbaar, formaat 1920 x 600.
Een prima manier om een statement te maken. Wij stellen uw banner in over de gehele achtergrond van de slider voor 20 seconden aaneengesloten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, gedurende de gehele maand of week voorzien van deeplink.

Uw eigen content

D. Editorial of In the Picture
Voor 595,00 naar eigen inzicht aan te leveren stuk voor op de Home pagina over uw merk of bedrijf gedurende 1 week op zowel Linkedin 6.000 standaard volgers als de website

Preferred Client

E. Preferred Client
U investeert 4.750,- bent ‘Preferred Client’ en wij introduceren jou binnen het netwerk MM21. Kom je tot zakendoen, dan geef je ons een eenmalige fee over jouw omzet bij de betreffende klant.

Partnerships

F. Start-Up-Partner
U investeert 10.000,- in MM21 en je krijgt de status ‘Start-Up-Partner’. In ruil daarvoor mag je onze kennis, knowhow en netwerk inzetten.

G. Senior Partner
U investeert 25.000,- en wordt officieel ‘Senior Partner’. Naast de inzet van onze kennis, knowhow en netwerk, speel je ook mee op de Homepage en in onze nieuwsbrief, je logo met deeplink is prominent aanwezig en ieder kwartaal ben je terug te vinden in onze video’s en “ In the Picture “ op de website en onder onze volgers zo’n 6.500 directeuren en CEO’S op Linkedin.

H. Lifetime Award Partner
U investeert 50.000,- en wordt onze ‘Lifetime Award Partner’. Je hebt toegang tot alle MM21-schatten, deelt jaarlijks mee in de winst en je krijgt een aandelenpakket. Je bent altijd zichtbaar in iedere nieuwsbrief, hebt je eigen Logo, staat op onze aftiteling, kortom u bent MM21 maar met alle plezierige benefits.

 

Interesse?

Neem contact op met ons Team | info@MM21.nl | MM21.NL | +31-6-23.22.12.01 |