Aruba one happy island

29 mrt 2022 | Travel

Aruba staat al sinds jaar en dag bekend als een van de veiligste bestemmingen in het Caribisch gebied. En met de nieuwe COVID-19-maatregelen zorgt het One happy island ervoor dat alle bezoekers onbezorgd vakantie kunnen vieren. Zodra Aruba weer op code geel staat verwelkomen wij bezoekers heel graag zodat zij optimaal kunnen genieten van kilometerslange rustige, parelwitte stranden, ongerepte natuur en baaien, kleurrijke culturele parels en ongekend gastvrije locals. Lees hier waarom Aruba bij uitstek een social distancing proof vakantiebestemming is waar je direct heen wil zodra het weer mogelijk is om te reizen!

Waarom Aruba?

Het uitkiezen van een Caribische vakantiebestemming is niet makkelijk, daarom zijn wij er om je te helpen, zodat je in een keer ziet wat Aruba zo speciaal en uniek maakt en waarom je beslist een vakantie naar Aruba zou moeten overwegen.

Wat te doen op Aruba

Aruba staat natuurlijk bekend om haar prachtige stranden en het ideale klimaat, maar ga vooral van de gebaande paden af en er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open. Of je nu op zoek bent naar ultieme rust en ontspanning, nieuwe impulsen en avontuur, veel cultuur wil snuiven of de liefde wil vieren, op het One happy island kom je niets tekort. Er zijn tal van mogelijkheden om je optimaal te vermaken en je favoriete plekken, attracties of evenementen te vinden!