Boksen toegankelijk gemaakt voor iedereen

13 mrt 2022 | In The Picture

HISTORIE 


Tactisch inzicht, teambuilding, doorzettingsvermogen, durf, doelgerichtheid en het vermogen om grenzen te blijven verleggen met als doel het beste uit jezelf te halen. Dit zijn de persoonlijke pijlers die de basis hebben gelegd voor de Boxing Company. Founders Bart Voet en Rudy van Laere weten als oudgedienden van de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade namelijk als geen ander hoe je barrières moet doorbreken om je doelen te kunnen bereiken.

WAAR HET ALLEMAAL BEGON


Met deze instelling startten zij eind 2014 op veler verzoek van moeders aan het schoolplein met een laagdrempelige, leuke en intensieve workout in een gymzaal te Oud-Beijerland en Tiel. Boksen, één van de meest uitdagende en steeds populairder worden de trainingsmethoden, werd het middel om de vrouwen fitter te maken. Al snel kreeg het beestje een naam en was Pink Boxing een feit. Bijna net zo snel konden beide mannen hun baan bij Defensie opzeggen, want het sloeg aan!
De dames waren zodanig enthousiast dat zij thuis vertelde over de Pink Boxing lessen. Dit maakte mannen geïnteresseerd en dat was de eerste aanzet tot Cross Boxing, een vergelijkbare maar next level workout voor zowel mannen als vrouwen. De groei bleef aan waardoor Bart en Rudy een eigen Boxing Company konden openen in Oud-Beijerland.ALL-IN FRANCHISEFORMULE


Boksen moest voor iedereen worden. Dit is gestart met de innovatieve producten Pink Boxing en Cross Boxing waarbij boksen toegankelijk werd gemaakt voor het brede publiek. Dit breidde al snel uit met een compleet arsenaal aan groepslessen en maatwerkprogramma’s. De basis van een sterke franchiseformule was geboren.JOIN THE MOVEMENT


Inmiddels is Boxing Company gevestigd in Oud-Beijerland, Rotterdam-Zuid, Capelle aan den IJssel, Roosendaal, Bergen op Zoom en binnenkort zullen zij de deuren openen in Dordrecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles! Meld je aan via: www.boxingcompany.nl.via: www.boxingcompany.nl.