CadeauXperts levert kwalitatieve verrassingen. ‘Van dertien in-een-dozijn wordt niemand blij’

7 mei 2022 | In The Picture

Het geheim van het schenken zit hem in de factoren ‘onverwacht’, ‘verrassend’ en ‘waardering’, weet Ton van Loon, eigenaar van  CadeauXperts, gericht op relatiegeschenken in het hogere segment. ‘Je geeft tenslotte iets weg omdat je goodwill wil creëren. Zorg daarom dat je opvalt.’

Eigentijdse, innovatieve cadeaus, die passen bij een bedrijf én bij de gelegenheid. Zo omschrijft Van Loon zijn producten.

Bijzondere geschenken, waarmee ondernemers en bedrijven toewerken naar een duurzaam klant- en relatiecontact. “Als het op relatiegeschenken aankomt”, weet hij uit ervaring, “wordt er vaak gekozen voor makkelijk, dertien-in-een-dozijn promotionele Chinese producten.” Daarom startte hij samen met zijn vrouw Manon in 2008 met CadeauXperts. Een warenhuis voor zakelijke kwaliteitsgeschenken dat alleen Europese cadeaumerken aanbiedt.

“Onderscheidende cadeaus in het hogere segment”, legt hij uit, “die specifiek inspelen op bedrijfsactiviteiten en marketingacties van klanten.” De kracht van het onverwachte is daarnaast ook erg belangrijk.  Van Loon adviseert ondernemers en bedrijven dan ook weg te blijven van het geijkte. “Kies eens voor een onderscheidend en eigentijds cadeau en dan bij voorkeur ook niet op de bekende geefmomenten, zoals tijdens de feestdagen, maar onverwacht. Bijvoorbeeld in januari, als de rest al heeft uitgedeeld.

“Dán val je op en dan beland je niét op de stapel tussen alle anderen.” Je geeft als bedrijf tenslotte niet iets weg uit verplichting, hoopt de relatiegeschenkenexpert, maar omdat je waardering wil creëren. “Een geschenk moet daarom passen bij het imago van een bedrijf en bij de gelegenheid.

Daarbij wil je dat je relaties er daadwerkelijk iets aan hebben, er blij van worden. Juist dat creëert die binding.  In de wereld van standaard relatiegeschenken ziet men doorgaans door de bomen het bos niet meer, weet Van Loon. “Wij geven daarom met onder meer onze website inzicht in de markt van onderscheidende producten. Gebruiksvoorwerpen van hoge kwaliteit, mooi design en van deze tijd. Producten die opvallen en waar men echt iets aan heeft. Het is de kunst om als bedrijf zijnde bijzonder te zijn en dan krijg je 1+1 = 3!”

CadeauXperts zorgt ervoor dat iedereen die zakelijk belangrijk voor je is, jou waarderen om je originaliteit en oprechtheid.

Jouw klanten gaan je dan meer opdrachten gunnen en je medewerkers worden nog gemotiveerder. Heel simpel, door ze blij te maken!

Wij zorgen ervoor dat het geschenk; persoonlijk, origineel en authentiek zal zijn. 

Gegeven op een onverwacht moment, waardoor de beleving veel intenser zal zijn.

Toch zie je ook in de zakelijke cadeauwereld een verandering plaatsvinden in de afgelopen jaren. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te oriënteren en te beslissen via het internet. Daarnaast verwachten ze ook een hoog servicegehalte. Zo willen ze dat de cadeaus mooi ingepakt worden, verstuurd worden naar de ontvangers en voorzien worden van een uiting van hun bedrijf. Een totaalconcept, waarbij volledig ontzorging belangrijk is!

Kortom we doen in geschenken, maar wat vooral belangrijk is het gevoel / de waardering dat je teweeg wilt brengen bij je klanten of medewerkers.

CadeauXperts

Zuidbaan 512

2841 MD Moordrecht

0182-638250

ton@cadeauxperts.nl

www.cadeauxperts.nl