Clublounge event 23 November 2022 zit vol

22 nov 2022 | Events

Welkom in de omgeving van The Clublounge, het netwerk van outperformers.

Veel ondernemers worden getriggerd door de woorden netwerken en verbinden. Vaak zorgen ze voor een  ongemakkelijk gevoel en rode vlekken, terwijl de gedachten en bedoelingen erachter juist zo positief zijn.

The Clublounge – een persoonlijk initiatief van Michel R. Maljers – pakt het anders aan. Geen pitches, geen sprekers en niemand die u iets wil verkopen! Het uitgangspunt is een gezellig, ontspannen diner of event voor eigenaren, directeuren en andere creatieve personen die zelf het verschil maken en dus iets te vertellen hebben. U zult zelf de diepte in moeten…

Kies bijvoorbeeld voor het Clublounge Diner, een besloten dineravond met gelijkgestemden waarbij gezelligheid voorop staat. Of wilt u liever een sportief event, zoals een tennis- of padelclinic met uw netwerk of personeel. The Clublounge staat garant voor een prima locatie en een klein gezelschap van maximaal 20 personen. Een uitnodiging of introductie is altijd vrijblijvend en zonder verplicht lidmaatschap.

 

We laten de maskers thuis en de stropdassen in de kast. Als u geweest bent moet u kunnen terugkijken op een topavond. Een avond waarvan je achteraf zegt: niets van verwacht maar het was reuze interessant en ouderwets gezellig! En wie weet komt u nog eens terug!