DE VOLLEDIG NIEUWE RENAULT AUSTRAL: DE ‘NOUVELLE VAGUE’ TECH SUV

13 Jan 2023 | Auto's

13 & 14 JANUARI INTRODUCTIEWEEKEND

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken. Renault startte een nieuw offensief in dit segment met de Arkana en nieuwe Megane E-Tech electric, dat nu een vervolg krijgt met de nieuwe Austral. Het zijn allemaal uiterst moderne auto’s onder het motto ‘cars for living’. Met deze ‘Nouvelle Vague’ modellen brengt Renault echte moderniteit in de auto-industrie, met een sterke focus op technologie, schone energie en service.

De Renault Austral is een echte SUV, maar hij oogt ook atletisch, sensueel en technologisch. Voor het eerst komt Renault ook met een exclusieve, sportief uitgevoerde topversie – de Esprit Alpine – die voorzien is van aantrekkelijke, dynamisch ogende designdetails.

INTERIEUR
Het elegante, hightech interieur van de Austral biedt een comfort dat de gezinsauto’s van Renault al sinds mensenheugenis kenmerkt. Het hoogtepunt in het riante en uitnodigende interieur is het OpenR-scherm, dat zowel het instrumentenpaneel weergeeft als de navigatie- en multimediasystemen met de beste Google-apps en -diensten. De twee 12-inch beeldschermen en de 9,3-inch head-up display hebben samen een oppervlakte van bijna een vierkante meter en zorgen voor een intuïtieve, meeslepende en verbonden gebruikservaring.

VEILIGHEID
De Renault Austral is verder voorzien van een bijzonder moderne uitrusting met onder meer 32 rijassistentiesystemen (ADAS), MULTI-SENSE-instellingen en de nieuwste vierwielbesturing, 4CONTROL Advanced. Elke praktische, proactieve en intelligente technologische voorziening is bedoeld om het comfort, het rijplezier en de veiligheid verder te verhogen.

100%HYBRIDE
Als eerste model van Renault dat is gebaseerd op de derde generatie van het CMF-CD-platform – gezamenlijk door de merken van de Alliantie ontwikkeld – wordt de Austral aangedreven door de nieuwste en krachtigere versie van het volledig hybride E-Tech-systeem of met 48V ‘Mild Hybrid’ benzinemotoren en is er zowel particulier als zakelijk altijd een passende keuze.

PRIVATE LEASE EEN NIEUWE AUSTRAL V.A. € 654 P/M

Voor een vast maandbedrag in een nieuwe Renault Austral rijden: dat is Renault Private Lease. Alles is gedekt. Je betaalt alleen de brandstof. Comfortabel en zorgeloos rijden dus. De periode bepaal je zelf en Renault blijft eigenaar van de auto. Aan het eind van de rit lever je leaseauto gewoon weer in. Op naar je volgende Renault!

Het is zover! De nieuwe Renault AUSTRAL E-TECH full hybrid staat vanaf nu in onze showrooms.

Je bent van harte welkom voor een bezichtiging of een overweldigende proefrit.

#zeeuwenzeeuw #renault #austral #introductie #ambitieus #onderscheidend