Finventory groeit!

12 Jun 2022 | Bedrijven

Werken bij Finventory

Zin om aan boord te stappen van een ambitieus groeibedrijf?

Droom jij van een werkplek waar je alle kansen krijgt om jezelf als professional te ontwikkelen? Dan moet je zeker solliciteren bij Finventory! Dit jonge, ambitieuze en snelgroeiende bedrijf heeft aandacht voor zowel een goede teamgeest als voor het individu.

Of je nu een starter bent of al enkele jaren werkervaring hebt, bij Finventory krijg je de vrijheid om zelf je pad te bepalen. Het uitgangspunt? Gemotiveerde medewerkers die zich goed voelen op hun plaats binnen het team en tegelijk kunnen werken aan hun persoonlijke wensen en ambities.

Bij Finventory motiveren we onze medewerkers ook om initiatief te nemen en voortdurend met elkaar in dialoog te gaan. Een dergelijke transparante bedrijfscultuur draagt bij tot meer werkplezier en vereenvoudigt het nemen van belangrijke beslissingen.

Alleen maar werken? Toch niet. Finventory maakt ‘Work hard, play hard’ waar in de praktijk en er hoeft niet altijd een bijzondere reden te zijn om een Belgische biertje in te schenken. Heffen we binnenkort het glas op onze samenwerking?