Het Sociaal Fonds doneert | Q2 2022

14 Jul 2022 | Bedrijven

Het Sociaal Fonds van Archive-IT doneert ieder kwartaal aan (lokale) goede doelen en mooie initiatieven. We zijn in staat dit te doen, doordat alle medewerkers een gedeelte van hun winstuitkering aan de kant zetten, waarna de directie dit bedrag verdubbeld. In het tweede kwartaal van 2022 hebben we diverse donaties gedaan, waar we u graag over informeren.

Kelly Reijnders
Marketing
ย 

Festival Kleurrijk

Voor de tweede keer organiseert dagbesteding KLEUR een festival voor mensen met een verstandelijke beperking om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Niet alleen mensen met een beperking zijn welkom, maar ook alle inwoners van Vlodrop en omgeving waardoor ze proberen de integratie en normalisatie te bevorderen. Het festival is voor iedereen gratis, zowel de entree als het eten en drinken, zodat iedereen kan komen en financiรซle middelen geen belemmering hoeven te zijn.

Ook รบ mag goede doelen aandragen die een eenmalige donatie kunnen gebruiken. Deze worden door het Sociaal Fonds in behandeling genomen en wie weet kunnen wij helpen. Samen staan we sterk! Neem contact met ons op viaย info@archive-it.nl.