Jeroen van Merrienboer eigenaar Same Energy

1 mei 2022 | In The Picture

Al vroeg ben ik het ondernemerschap ingerold. Ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening en assurantiebranche en tot 2010 een eigen assurantiekantoor gehad (portefeuille in stand gehouden tot 2018). Hier gaf ik onder andere advies over energiecontracten. Ik ontdekte dat een groot deel van de omzet van bedrijven opgaat aan energie. ‘Dat moet anders kunnen’, besloot ik. Dit was het begin van Same Energy.

Same Energy. Different approach

Bij Same Energy zijn we dagelijks bezig met de vraag: ‘Hoe kunnen we energie zo goed mogelijk inkopen én onze klanten het beste bedienen? Samen met de beste energie-inkopers (tuinders en kwekerijen) hebben we een nieuw product ontwikkeld waarmee we energie inkopen bij de bron. Hierdoor is er geen sprake van een tussenleverancier en blijven de prijzen laag. Een zakelijke gebruiker kan zo gemiddeld 30% besparen op zijn leveringstarief.

Waarom Same Energy?

✔ Onafhankelijke specialisten
✔ Geen moeilijke termen en vage facturen
✔ Altijd bereikbaar
✔ Duurzame en langetermijnrelaties
✔ Niet afhankelijk van één energieproducent
✔ Klanten van A tot Z bedienen

Branche van de toekomst

De energiemarkt is een snelle, uitdagende én interessante branche. Er komt zoveel meer bij kijken dan het inkopen van energie alleen. De branche leeft. Sla een willekeurige krant open en het gaat over stikstof, CO2, duurzaamheid, zonnepanelen, windmolens… We staan aan de vooravond van een nieuwe revolutie en daar maken we bij Same Energy met trots deel van uit!

Gratis besparingsanalyse

Meer weten of een gratis besparingsanalyse aanvragen? Neem vrijblijvend contact met mij op: info@sameenergy.com | 010 760 0658