Netflix komt met serie over jonge Ferry Bouman uit Undercover

5 apr 2022 | Entertainment

Kun je geen genoeg krijgen van Ferry Bouman en zijn Daniëlle uit Undercover? Dan is er goed nieuws. Netflix komt met een serie waarin we de eerste stappen van Ferry op de xtc-markt volgen.

De nieuwe serie is een vervolg op de gelijknamige film, die vorig jaar mei verscheen. Netflix maakte vandaag bekend dat de serie Ferry: De Serie zal gaan heten. In de spin-off van Undercover zien we hoe Bouman opklimt in de drugswereld en dan vooral hoe hij zijn plekje vindt in de Brabantse onderwereld.

Ferry wordt uiteraard weer vertolkt door Frank Lammers. Elise Schaap keert terug als Daniëlle, de grote liefde van Ferry. Er komen daarnaast meer bekende personages uit de serie terug, maar wie dat zijn houdt Netflix nog even in het midden.

De nieuwe serie speelt zich af na de Film. Ferry kent dan inmiddels zijn grote liefde Daniëlle en haar broer Lars al. „Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd”, stelt hoofdrolspeler Lammers. „Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Undercover

Van de serie Undercover zijn sinds 2019 drie seizoenen verschenen. De politie probeert in de serie drugsbaron Ferry Bouman te pakken en stuurt twee undercoveragenten zijn kant uit. De Nederlands-Belgische serie werd zowel door publiek als critici enorm goed ontvangen. In de film Ferry volgen we een jonge Bouman die zijn eerste stappen in de drugswereld zet.