Port Club leden kijken hun ogen uit bij Bentley Rotterdam

21 apr 2023 | Bedrijven

Gisterenavond waren de Vrienden van het CHIO en de leden van de CHIO Port Club Rotterdam (CPCR) in groten getale te gast in de prachtige nieuwe showroom van Bentley Rotterdam. De business club leden hadden ook flink wat introducees meegebracht. Als ware liefhebbers van PK’s keken zij hun ogen uit. En waanden ze zich voor even ‘Max Verstappen’ in de Race Simulator Challenge. Natuurlijk was er ook CHIO nieuws en genoeg tijd om te netwerken.

Gastheer en sales manager Rogier Groeneveld heetten de leden van de business clubs samen met Vrienden voorzitter Pieter Baan van harte welkom. Pieter Baan gaf samen met algemeen directeur van het CHIO, Ron Voskuilen en bestuurslid Marilyne van Hoey Smith een update over de stand van zaken rondom het aankomende 74ste CHIO en de business clubs. Met nog 64 dagen te gaan is het programma rond, o.a. ook met leuke activiteiten in de tweede piste, een programma voor Young Professionals, etc. en blijkt de zakelijke belangstelling voor het evenement groot.

Pieter Baan gaf een vooruitblik van de komende Vriendenbijeenkomsten en op 25 mei zijn de leden van de CPCR op bezoek bij Sociëteit de Maas en er zit zelfs een reisje naar het buitenland in de pen. De business clubs zien na de COVID-jaren weer een groei van het aantal leden. En dat bleek wel…. ter plekke besloot een van de introducees lid te worden van de Vrienden van het CHIO en twee andere van de CHIO Port Club Rotterdam.

Directeur sportief dressuur en Olympisch dressuuruiter, Patrick van der Meer, ging verder in op het sportieve programma en vertelde hoe een dressuurruiter en zijn groom zich voorbereiden op een grote wedstrijd zoals het CHIO Rotterdam. Er werd ademloos naar hem geluisterd.