Recreatiepark De Steppe ligt in Ulicoten

9 nov 2022 | Bedrijven

RECREATIEPARK

Recreatiepark De Steppe ligt in Ulicoten, een kern binnen de gemeente Baarle- Nassau. De Steppe is een park dat geheel nieuw wordt ontwikkeld en in een natuurlijke omgeving ligt. Het heeft een oppervlakte van ruim 7,6 hectare.

In de ontwikkeling van De Steppe vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, zoals de naam Respect Resort aangeeft. Wij hebben respect voor de natuur, respect voor de eigenaren, respect voor de gasten en respect voor moderne techniek. Dit brengen we samen tot een ideale combinatie.

Voor de vakantievilla’s op De Steppe wordt er gebruik gemaakt van modulaire bouw. Modulaire bouwmethodes zorgen voor 90% minder afval in vergelijking met traditionele bouwmethodes. Door de modulaire bouwwijze worden de villa’s kant-en-klaar geleverd op het park. Hierdoor kunnen ze binnen enkele dagen worden geïnstalleerd en klaar worden gemaakt voor gebruik.

De Eco Bos Villa is uniek in ontwerp, uitvoering en bouwwijze! Speciaal ontworpen voor De Steppe met veel luxe en comfort. De Eco Bos Villa is volledig van het gas af en wordt gebouwd met alleen de beste en hoogwaardige natuurlijke materialen.