Sean Penn : ‘Ik heb huwelijk verkloot’

12 apr 2022 | Entertainment

Sean Penn (61) trekt het zich persoonlijk aan dat het huwelijk tussen hem en Leila George (30) in het najaar is gestrand. De acteur was te veel met zichzelf bezig en heeft daarmee ‘het huwelijk verkloot’, vertelt hij in een interview met ‘Hollywood Authentic’. Toch is hij nog altijd verliefd op zijn ex-vrouw.

“Ik was depressief en greep vroeg in de ochtend al naar alcohol en slaappillen”

Penn en George hadden zo’n vier jaar een relatie voordat ze in juli 2020 trouwden. Iets meer dan een jaar later vroeg de Australische actrice de scheiding aan. “Technisch gezien waren we een jaar getrouwd, maar vijf jaar lang ben ik een erg nalatige jongen geweest”, begint Penn. “Ik ben niet vreemdgegaan, maar ik dacht dat andere dingen belangrijker waren. Ik was depressief en greep vroeg in de ochtend al naar alcohol en slaappillen, ik keek naar het nieuws, volgde Trump en was gewoon wanhopig.”

Miniatuurvoorbeeld

Vrouw van Sean Penn vraagt na één jaar huwelijk scheiding aan

Terugkijkend op zijn derde huwelijk heeft hij fouten gemaakt, vindt de acteur. “Mooie, ongelooflijk aardige, fantasierijke, getalenteerde jonge vrouwen die trouwen met een man die jaren ouder is dan zij, houden er niet van om hun man ’s ochtends vroeg op de bank aan te treffen voor de televisie. Een man die heeft besloten dat 10.30 uur een goed moment is om een dubbele wodka-tonic en een slaappil te nemen om daarna een paar uur knock-out te gaan. Zulke vrouwen houden daar niet van”, aldus Penn.

Daarom wil hij het vanaf nu anders gaan doen. “Ik hoop dat het mij geleerd heeft om mijzelf niet te verliezen. En dat ik mijn familie, mijn vrouw, mijn leven prioriteit kan geven.”