Zowat elke generatie – welke kledingstijl ook – heeft ‘m intussen omarmd: de sneaker. Ook anno 2022 is de allemansvriend niet weg te denken uit onze garderobes en dit jaar is er één specifiek modelletje dat ook jij straks aan je voeten wil. Maak kennis met het ‘from-work-to-work-out’ design.

ATHLEISURE AAN JE VOETEN

Je hebt sneakers in alle maten en soorten dus om je wegwijs te maken, bestaat er zoiets als trends. Dit jaar zien we dat steeds meer designs multifunctioneel zijn en dat is best handig. Heel wat sportlabels komen bijvoorbeeld ook met een lifestylecollectie die niet inboet aan comfort en technologie. Zo ga je met dezelfde sneaker zowel naar het werk als – ‘s ochtends, ‘s avonds of tussendoor – naar de sportschool!

FROM WORK TO WORK-OUT

Hoe dat er dan concreet uitziet? Kijk naar de modemeisjes op Instagram om te weten hoe je deze ‘amfibie-sneaker’ moeiteloos stylet. Kristen Marie Nichols maakt haar sportieve outfit bijvoorbeeld instant chiquer met een lange mantel en dramatische zonnebrilSporty time? Gooi die laatste twee in één seconde uit en je bent zo klaar voor een work-out!