ZEEUW & ZEEUW FEYENOORD BASKETBALL STRIKT AMERIKAAN TREY DIGGS

10 aug 2022 | Sport

Met de komst van Trey Diggs heeft Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball de selectie voor komend seizoen compleet. De 23-jarige Amerikaan speelde de afgelopen drie jaar voor Bowling Green State University in Ohio, waar hij opviel als schutter.

De 1.98 meter lange Diggs kwam in het seizoen 2021-2022 in 31 wedstrijden tot 9,5 punt gemiddeld, met een field goal percentage van 50%. De swingman pakte ook 4,6 rebounds per wedstrijd voor zijn universiteitsteam.

“Ik heb heel veel zin om aan mijn profcarrière te beginnen”, zegt de in Florida geboren Diggs. “En heb het gevoel dat Feyenoord Basketball het best bij mij past. Over de stad Rotterdam en onze fans heb ik alleen maar goede dingen gehoord. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Diggs is de derde Amerikaan in het team van Toon van Helfteren. Eerder legde Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball al de guards Shavar Reynolds en Stacy Beckton vast. Ivo de Vreede en de Kroaat Marijan Obad zijn de andere nieuwelingen in Rotterdam. Jeroen van der List, Pieter Buijs, Terrence Bieshaar, Isai Sow en Philip Metz speelden afgelopen seizoen al in de Maasstad. Ruim voor het begin van de trainingen heeft Rotterdam dus al het team compleet.