Zeeuw & Zeeuw Renault wint prestigieuze ‘GCRE Award 2022’!

5 dec 2022 | Auto's

Zeeuw & Zeeuw Renault wint prestigieuze ‘GCRE Award 2022’!

Wij zijn enorm blij! Wij zijn super trots!

De Groupement des Concessionnaires Renault Europe (GCRE) is de Europese Dealervereniging van Renault/Dacia/Alpine waarbij alle dealers van deze merken in heel Europa zijn aangesloten.
Ieder jaar reikt de GCRE een prijs uit voor het beste innovatieve idee of de beste Best Practice van alle dealers in Europa!

Op 1 december jl. was het zover. De uitreiking van de ‘GCRE Award’ in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam waarbij de voorzitter van de GCRE Jérôme Daumont, vol enthousiasme Zeeuw & Zeeuw Renault tot winnaar kroonde!

Ons eigen unieke ‘ZZ Top Academy’ trainingsprogramma werd verkozen als de allerbeste Best Practice door de leden van de GCRE. Met name het feit dat het echt aansluit op de praktijk en daarmee een verrijking is voor collega’s met als doel de optimale klantbeleving in te trainen sprak de GCRE enorm aan.
Ook waren er bewonderende woorden voor het feit dat het programma geheel ‘in house’ wordt vervaardigd (van inhoud tot en met de filmpjes en alles dat daartussen zit) onder begeleiding van Corina Vink, de interne huistrainer! Een tweewekelijkse training die hoort bij deze snelle tijd!

Met enorm veel trots, en onder begeleiding van een luid applaus werd de bijbehorende bokaal in ontvangst genomen door Jan A. Hofstede Hofstede CEO Zeeuw & Zeeuw en Marco Ligtelijn Directeur Zeeuw & Zeeuw Renault. “Met recht een Best Practice” aldus Jérôme Daumont.

#zeeuwenzeeuw #renault #dacia #award #gcre #winner #betrokken #ondersheidend #deskundig #ambitieus #geïnteresseerd #zztopacademy #werkenbijzeeuwenzeeuw #Renaultnederland #Dacianederland #Corinavink #GCREAward